Kundeservice

Kundeservice

Biosense Webster, Inc., en del af Johnson & Johnson Medical Devices Companies, er globalt set ledende indenfor  diagnosticering og behandling af hjerterytmeforstyrrelser. Virksomheden samarbejder med klinikere om at udvikle innovative teknologier, der forbedrer  behandlingskvaliteten  for hjertearytmipatienter i hele verden.

Kontakt Biosense Webster

Produkt info / klinisk support

Hvis du vil vide mere om vores produkter, kan du indsende en anmodning, hvorefter en repræsentant for Biosense Webster vil kontakte dig snarest.

Produkt og service brochure

Hvis du har brug for en trykt eller digital brochure eller kirurgisk teknik til Biosense Webster-produkter, skal du indsende din anmodning, hvorefter vi sender den til dig.

Samtykke til information om produkter og begivenhedder

Har du en anden type forespørgsel? Udfyld blot oplysningerne i din anmodning, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Forespørgsler kun for Danmark.

Hvis du har en specifik anmodning om helbredsoplysninger, bedes du bruge følgende webformular Anmodning om Helbredsoplysninger i stedet for ovenstående, så din anmodning kan administreres direkte af vores afdeling for medicinske anliggender.

Dansk kundeservice telefon :+45 45948200
Produkt bestilling henvises til vores online bestilling via Customer connect